Sayfa yükleniyor, lütfen bekleyiniz...

Haber Detayı

Tur Assist'ten Türkiye için kapatma kararı

Haber Detayı

Tur Assist'ten Türkiye için kapatma kararı
06.04.2022 10:23

Mapfre Assistance iştiraki olan Tur Assist Türkiye'deki faaliyetlerini durdurma kararını aldı. mfyinsurance.com.tr / mfysigorta.com.tr

Tur Assist Genel Müdürü Nihal Asker çalışanlarına hitaben bir mesaj paylaştı.                  (mfyinsurance.com.tr / mfysigorta.com.tr )


''


''Tur Assist’in ana hissedarı olan MAPFRE Asistencia bir süredir stratejiik düzenlemelere odaklanmıştı. Bu çalışmaların bir sonucu olarak, Tur Assist’in Türkiye pazarındaki faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı” 


 Bu süreç, siz çalışanlarımıza, müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve yasal merciilere karşı tüm yükümlülüklerine riayet ederek, kademeli ve makul bir süre içinde sonuçlandırılacak.


 Bu zor karar bugün itibarıyla, tüm müşterilerimiz ve paydaşlarımız ile paylaşacağız.


 Sürecin hem yasal hem de operasyonel adımlar içermesi sebebiyle, sözleşmesi devam eden müşterilerimizi mağdur etmeden bu işlemleri yürütüyor olacağız.Yeni müşteri almadan varolan müşterilerimizin kontrat içeriklerine göre kademeli olarak süreci yöneteceğiz. Bu sebeple bazı sözleşme ve sorumluluklarımız yerine getirilene kadar ilgili arkadaşlarımız sürecin içinde olmaya devam edecekler.


 Tüm aşamalarda sizlerle açık iletişim kurulmasını önemsiyorum. Bu nedenle bu süreç boyunca sizlerle eşit, adil ve şeffaf bir iletişim kurulacağını, tüm arkadaşlarımın yasal hakları ve ek olarak çalışma yılları da gözetilerek hareket edileceğini belirtmek isterim.


 Tur Assist olarak, hem asistans sektörüne hem de müşterilerimizin hayatına sizlerle beraber değer katmak için önemli mesafeler kat ettik.


 Değerli katkılarınız, işbirliğiniz ve emekleriniz için sizlere teşekkür ederim.


 Sevgi ve saygılarımla,


 Nihal Asker ''


 


 


mfyinsurance.com.tr / mfysigorta.com.tr